Observem el temps per proporcionar-li les actualitzacions oportunes

Sistema d’alertes davant temps advers

Servei de previsió i/o monitoreig en temps real de situacions meteorològiques adverses amb un risc potencial de causar perill a la població, als béns materials, o bé interferir de forma significativa en el normal esdevenir de la nostra vida quotidiana, esdeveniments, etc.

En què consisteix?

Amb el servei d’Alertes meteorològiques els nostres clients rebran la informació de totes aquelles inclemències meteorològiques adverses, ja siguin fortes ventades, gelades, tempestes amb risc de pedra o calamarsa, etc., amb un període de temps acceptable perquè puguin prendre les mesures que considerin oportunes.

Davant un esdeveniment que es celebri a l’exterior, monitoritzem la seva ubicació i controlem la situació meteorològica en temps real. Li informarem de la proximitat d’una tempesta, la seva intensitat, tipus de precipitació (calamarsa, pedra, etc.) de la presència d’activitat elèctrica, així com fortes ratxes de vent, boires, etc. D’aquesta manera tindrà temps per posar en pràctica el seu pla de seguretat.

Ningú vol veure’s afectat per una forta tempesta sense temps per buscar refugi o sense marge de maniobra per protegir els seus béns (mobiliari, cultius, etc.).

Simplement faci’ns saber el lloc, així com la data si es tracta d’un esdeveniment puntual, i quines variables meteorològiques li preocupen perquè nosaltres puguem analitzar-les i vostè pugui estar tranquil.

A qui va dirigit?

Agricultura: Optimitzi recursos, millori resultats i sobretot, protegeixi les seves collites.

Esdeveniments: Tingui preparat un pla alternatiu en cas de meteorologia adversa i sàpiga quant posar-ho en marxa.

Construcció: Planifiqui la seva feina segons les condicions meteorològiques.

Administració: Informi i protegeixi a la seva població enfront de fenòmens meteorològics adversos.

Sector del lleure: Asseguri’s que la meteorologia no posarà en risc les activitats previstes a l’aire lliure, així com la seguretat dels assistents.

Vols contractar el servei d’alertes meteo? Contacta’ns!

moonSistema d’alertes davant temps advers