Programes

Col.laboracions

Ràdio Sant Feliu de Llobregat

Col·laboradors al programa “El mirall” de ràdio Sant Feliu amb un espai mensual dedicat a la divulgació de la meteorologia.

Ràdio Sant Andreu

Col·laboradors als programes Via Directa de Ràdio Sant Andreu amb un espai dedicat a la informació meteorològica local (3a Temporada) i a l’informatiu INFOSAB amb la previsió del temps.

Ràdio Sant Boi

Col·laboradors diaris al programa La República Santboiana» de ràdio Sant Boi. Comentem la previsió del temps a Sant Boi cada matí.

Tele Estudi Esplugues

Col·laboradors al programa “Meteo” de Tele Estudi Esplugues amb un espai setmanal dedicat a les previsió del temps.

Ràdio

Presentació de Celsius – “El Mirall” de Ràdio Sant Feliu

Entrevista de presentació al programa “El Mirall” de ràdio Sant Feliu com a projecte participant del programa Yuzz 2016.

 

Entrevista a “La República Santboiana” de Ràdio Sant Boi

Entrevista de presentació al programa “La República Santboiana” de ràdio Sant Boi com a projecte participant del programa Yuzz 2016, més petita xerrada de meteorologia.

 

Entrevista a Ràdio Sant Andreu de la Barca

Carlos Lara, soci fundador i l’home del temps de Ràdio Sant Andreu i  Alan Alguacil han comentat en el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu com han creat l’empresa i quines possibilitats ofereixen.

 

Entrevista a Ràdio Sant Andreu de la Barca

Alan Alguacil ha estat set dies a Silicon Valley per conèixer com treballen aquestes empreses, després de guanyar el programa Yuzz Sant Feliu 2016 amb el projecte de la consultoria meteorològica Celsius. Entrevista al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu.

 

Entrevista a “La República Santboiana” de Ràdio Sant Boi

A l’Espai de la Ciència de “La República Santboiana“, el Daniel Rosas, home del temps de Ràdio Sant Boi i el Carlos Lara, meteoròlegs tots dos de Celsius, ens expliquen la seva feina i les curiositats que l’envolten!!!! Quin temps farà? Ells ens ho expliquen cada matí.

Televisió

Reportatge a TVE Catalunya “Tinc una idea”

A Tinc una idea coneixerem Celsius, formada per gent jove, que s’ha constituït com una consultoria meteorològica dedicada a fer previsions personalitzades a la carta.

 

Reportatge a Sant Andreu TV

Reportatge a Sant Andreu TV – Carlos Lara i Alan Alguacil guanyen el premi Yuzz 2016 pel seu projecte meteorològic emprenedor.

 

Reportatge a Sant Andreu TV

Reportatge a Sant Andreu TV – Joves emprenedors de Sant Andreu visiten Silicon Valley com a premi pel seu projecte empresarial.

 

Premsa i Internet

LAPREMSADELBAIX.ES

El projecte vencedor és una consultoria meteorològica que ofereix un servei a la carta, pensat especialment per a les persones que desenvolupen una activitat professional que està molt condicionada per les inclemències del temps.  + LINK

Fet a Sant Feliu

La consultoria meteorològica Celsius guanya el primer premi del Yuzz 2016 a Sant Feliu de Llobregat.  + LINK

Noticies Sant Joan Despí

L’ajuntament reconeix la tasca de les persones emprenedores de la ciutat.

+ LINK

Vols rebre totes les notícies i novetats de Celsius? Subscriu-te a la nostra newsletter.

moonCelsius Media