Previsions de tot tipus de variables meteorològiques fins a un màxim de 48h

slide1
slide2
slide3
slide4

Previsions meteorològiques a curt termini

Que el mal temps no espatlli els teus plans

Coneixement i experiència

Per a qualsevol activitat que pugui veure’s afectada per les condicions meteorològiques, Celsius aporta el seu coneixement i experiència mitjançant el subministrament d’informació meteorològica d’alta fiabilitat per al seu correcte desenvolupament. Si és necessari, fins i tot podem fer el seguiment de situacions meteorològiques adverses en temps real, per tal de poder anticipar-nos i prendre les decisions adequades a cada moment i segons la situació.

Precisió i fiabilitat

Per a totes les nostres previsions utilitzem diversos models meteorològics per tal d’analitzar diferents condicions meteorològiques i aconseguir el més alt grau de precisió i fiabilitat. La major part del nostre temps el dediquem a analitzar la informació més recent amb la finalitat de donar-li el millor pronòstic possible i personalitzat segons les seves necessitats.

Pronòstics especialitzats

Els nostres pronòstics especialitzats inclouen informació detallada sobre l’estat del cel (tipus de nuvolositat i abundància al llarg de la jornada) la pluja (quantitat i intensitat a la zona de pronòstic i màxims registres previstos), tempestes (intensitat i possible trajectòria) així com la probabilitat de la ocurrència d’altres fenòmens severs (calamarsa, pedra, tempesta elèctrica, fortes ratxes de vent, etc…). Detallem la temperatura màxima i mínima ja sigui diària o per franges horàries, informació relativa al vent (ratxes màximes i direcció principal).

Fàcil i comprensible per a l’usuari

Tan important com disposar d’un pronòstic fiable és poder subministrar la informació de manera fàcil i comprensible per a l’usuari final. En aquest sentit, a Celsius adaptem les sortides dels complexos models meteorològics de predicció numèrica al sistema més adient par a cada client, facilitant així la presa de decisions.

Necessites una previsió a curt termini? Contacta!

moonPrevisions meteorològiques a curt termini