Origen de Celsius

slide2
slide3
slide4
slide5

Filosofia

Celsius Meteo neix de la necessitat d’informació meteorològica de qualitat, fiable i totalment personalitzada per part de tots aquells sectors i indústries, l’activitat professional dels quals, es veu condicionada per les inclemències meteorològiques.
La nostra filosofia és la d’afegir valor a les prediccions dels models meteorològics amb la intervenció dels nostres pronosticadors, utilitzant el nostre propi coneixement i experiència.

Servei a mida

Celsius Meteo ofereix un pronòstic a mida amb els nostres clients sempre en ment. Per exemple, un pronòstic de tempesta del 30% de probabilitat pot ser acceptable per a la gran majoria de gent, però un gran parc aquàtic amb centenars de persones dins de l’aigua necessita una informació molt més detallada. El nostre servei ofereix la ubicació concreta i exacta de la tempesta, direcció, presència o no d’aparell elèctric, etc…

Assessorament

Una empresa que hagi d’asfaltar diferents trams de carretera, pot escoltar des de la ràdio que hi ha possibilitat de que plogui durant la nit, però el pronòstic general arriba fins aquí. El nostre servei pot respondre a les següents preguntes: A quina hora començarà a ploure? Amb quina intensitat? Plourà a tot arreu o només a una determinada zona?

Necessitats

Moltes empreses, particulars o fins i tot les Administracions Locals, necessiten un major nivell de precisió del que pot ser proporcionat per la ràdio, TV, Internet o per els propis Serveis Meteorològics Oficials. Celsius Meteo omple aquesta necessitat.

moonOrigen Celsius